Контакти

България, Садово 4122
Цариградско шосе 147 Е80
тел. 032 / 993 703
GSM: 0887 / 958 554
Защита | © 2009 DeLaval. All rights reserved. Всички права запазени.

Хранилка ДеЛавал за агнета и ярета
Решения
Точна доза

Хранилката ДеЛавал за агнета и ярета винаги дава точното количество сухо мляко, независимо дали то е влажно или течно.


Бързо приготвяне на млякото

Мощният нагревател (3.2/3.8 кW) осигу-рява млякото да бъде приготвено бързо и поддържане на температурата му. Това също означава отлично разтваряне на компонентите му. Млякото се приготвя на малки порции (от 0,3 до 0,5л). В интензивния миксер водата и сухото мляко се разбъркват бързо и напълно.


Мляко с точна температура


Щом като температурата на водата падне надолу, приготвянето на млякото е спряно докато водата се загрее отново. Ако снабдяването на водата спре, хранилката незабавно се изключва.


Педантично почистване

Измиването е ключът към успеха на хранилката ДеЛавал за агнета и ярета.Наклоненият миксер и измиващият механизъм осигуряват лесно и ефикасно измиване, спирайки натрупването на млечен остатък в миксера и маркучите и свеждане до минимум риска от заразяване.
Здрави животни и доходно отглеждане
Новородените агнета и ярета могат да бъдат благополучно отглеждани с мляко заместител благодарение на автоматичната хранилка. Ползата от храненето с хранилката ДеЛавал за агнета и козлета, включва подобряване здравето на животните, подобряване растежа и намаляване на жертвите. И може да ги храните както вие искате.
office@delaval-bg.com
cvetan.georgiev@delaval-bg.com
гр.Провадия
тел/факс 0518 / 4 50 55
GSM: 0899 / 855 010
GSM: 0885/ 449 582
pendoz_penev@abv.bg
Начало    Галерия     Решения     Каталози     За нас     За контакти