Контакти

България, Садово 4122
Цариградско шосе 147 Е80
тел. 032 / 993 703
GSM: 0887 / 958 554
Защита | © 2009 DeLaval. All rights reserved. Всички права запазени.

Доене
Решения
Независимо дали имате за цел да доите повече крави за по-малко време или се съсредоточавате повече върху сигурността и комфорта на оператора, ДеЛавал има правилното решение и необходимото оборудване за вас.
Обори, които са на 15 до 20 години няма да издържат дълго на съвременните изисквания. Остарялата доилна техника ще се окаже проблем при качеството на млякото и здравето на вимето. Доилната апаратура работи около 1500 до 2000 часа за година, така че ако не се подновява няма да функционира оптимално.
Съвременните, ефективни доилни зали могат да увеличат доходите, давайки възможност да се произвежда мляко с по-високо качество. ДеЛавал посреща тези нужди с най-новите подобрения на млекомери, индикатори, доилни апарати, доилни чорапи, тръбопроводи, вакуум, автоматизация, доилни зали, селекционни врати, филтри, ресивери и още.
Ние предлагаме всички видове решения за доене, проектирани да запазват отлична хигиена при доене, подобряване здравето на вимето, намаляване разходите за труд, да посрещат други текущи нужди и възможност за бъдещи разширения.
Контролиране на високо производство
Въртящата доилна зала е доказана, ефикасно работеща система за ферми с голям брой животни с минимален персонал.
Постоянната доилна практика контролира удобството на животните с цялостна съвместимост, ден след ден. Входната платформа, преддоенето, прикрепянето на доилен апарат и напускането на въртящата зала, осигурява непрекъснат поток и викококачествено производство на час.
office@delaval-bg.com
cvetan.georgiev@delaval-bg.com
гр.Провадия
тел/факс 0518 / 4 50 55
GSM: 0899 / 855 010
GSM: 0885/ 449 582
pendoz_penev@abv.bg
Начало    Галерия     Решения     Каталози     За нас     За контакти